Vakkundige Bescherming

Als professioneel schilder weet ik dat vakkundig schilderwerk een kunst op zich is! Het kan een gebouw compleet transformeren en beschermen tegen de elementen en zonlicht. 

Een goede voorbereiding en technieken zijn cruciaal voor een gladde en duurzame afwerking.

Bekijk hieronder de mogelijkheden

Binnenschilderwerk

Als je op zoek bent naar een manier om je huis op te frissen, denk dan eens aan binnenschilderwerk!

Het is verbazingwekkend hoeveel verschil een nieuw likje verf kan maken voor de uitstraling van een kamer. Je kunt ervoor kiezen om de kleur te veranderen voor een complete transformatie of gewoon de bestaande kleur opfrissen.

Stuur een mail

Buitenschilderwerk

Het geveltimmerwerk van uw woning/pand moet op een kwalitatief goede manier worden beschermd tegen bijvoorbeeld regen, maar ook zon.

Voor het buitenschilderwerk is het niet alleen van belang dat het schilderwerk op een professionele manier wordt aangebracht.

Het nodige onderhoud plegen, zoals het huis één keer per jaar afwassen zal ervoor zorgen dat de verf in goede conditie blijft. Dit zodat u jarenlang plezier beleeft van het schilderwerk van uw woning/pand.

Houtrot Reparatie

Schimmel is één van de meest grote bedreigingen van hout. Houtrot treedt vaak als eerste op bij kozijnen, liggende delen en verbindingen.

Dit zal eerst op een vakkundige manier behandeld moeten worden voordat er geschilderd kan gaan worden.

Het hout zal worden uitgefreest en uitgekapt tot het gezonde hout in zicht is. Daarna wordt het gevuld met twee componenten producten. Zo wordt het desbetreffende hout weer in de goede vorm gemodelleerd.

Neem contact op